Det er projekternes tid i Aars

Af Ture Damtoft, Lørdag, 14/03/2020 10:39

AARS: Der er et stort skilt på døren ved Bygma i Aars.

Man skal holde afstand ved kassen.

Det gør kunderne i den grad også, som fotoet viser, for man skal jo ikke tage nogen corona-risiko.

Men, projekterne er der jo tid til, og derfor er Kenneth Nielsen en af omkring ti kunder, der lørdag formiddag har lagt vejen forbi byggemarkedet.

- Jeg er ved at bygge skur, nu er der jo tid til det, så jeg skulle have noget træbeskyttelse, siger familiefaren til to børn, der skiftes med konen til at være hjemme og passe dem.

- Vi tager det stille og roligt, men vi kan jo heller ikke rigtig andet. Min kone arbejder inde ved politiet, og jeg arbejder på kontoret i et entreprenørfirma. Vi kan skiftes til at være derhjemme, så børnene ikke skal passes i skolen, siger Kenneth Nielsen, der sammen med de adnre kunder griner lidt af, hvor langt de egentlig står fra hinanden.

- Vi skulle jo nødig risikere noget, som de tre i den noget spredte kø hurtigt bliver enige om.

Butiksleder i Bygma, Ib Thorsen, tager det lige så stille og roligt som kunderne. De faste håndværker-kunder har været der i løbet af ugen - også torsdag, fredag - men weekenden er ikke helt så travl, som den plejer at være, det absolut strålende lørdagsvejr til trods.

- Der er en lille afmatning. Jeg tror, folk respekterer, det er om at have så lidt kontakt med andre som muligt, og der er ikke nogen problemer i, at vi beder dem holde lidt afstand ved kassen, siger Ib Thorsen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"