Der var pæn opbakning til markedet i Hornum

Af Ture Damtoft, Onsdag, 22/09/2021 07:00

HORNUM: Forhåbningerne var store inden Septembermarkedet i Hornum i weekenden. Og de blev indfriet for Søren Vestergaard Sørensen og Mathias Norup fra sammenslutningen Land og By, der arrangerede festen.

- Vi havde håbet, at der kom mange, men kunne jo ikke helt vide, om folk turde komme ud og være sammen. Men det gjorde de heldigvis, og vi har kunnet mærke, at alle har lyst til at komme ud og have dert sjovt og være sammen igen. Det har været helt fantastisk, siger formand Søren Vestergaard Sørensen om opbakningen.

Vejret viste sig i det mindste fra sin tørre om ikke solrige side, så der var pænt fyldt med mennesker ved kræmmerboderne.

Og børnene fik en stor sandkasse at gå på skattejagt i. Der var gravet slikposer ned, og for at ingen børn skulle blive skuffede, blev der jævnligt gravet flere ned.

Indenfor i hallen var der en summen af liv, som ofte gik over i latter.

Der blev også både spist og drukket godt.

- Vi har hentet nye forsyninger flere gange, så der er blevet solgt langt mere, end vi havde planlagt og nok ligeså meget, som vi havde håbet, siger Mathias Norup, der har været indkøbschefen og heldigvis havde travlt til det første Septembermarked i Hornum i to år.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"