Onsdag, 18/08/2010 07:42

FODBOLD - Serie 3
St. Restrup IF – Aalborg KB 81: 2-1 (0-0)
Målscorer: 1-0: Bo Sørensen, 2-0: Andreas Borup
Sæsonpremieren mod Aalborg KB 81 fik få dage før kampfløjtet en ændring. Kampen skulle oprindeligt have været spillet hos Aalborg KB 81, men da Aalborg Kommune uventet havde begyndt en renovering af den omkringliggende løbebane, hvor der skulle ilægges en ny belægning, måtte denne ikke betrædes. Derfor fik St. Restrup IF hjemmebanefordel i sæsonens første kamp.
St. Restrup-træner, Frank Vognsen, havde op til kampen udtaget to unge debutanter; 16 årige Andreas Borup og 17 årige Thomas Aagaard. De måtte dog begge tage plads på bænken da dommeren fløjtede op til kampen.
St. Restrup IF indledte kampen klart bedst. Aalborg KB 81 var i kampens første 10min virkeligt på hælene på den regnvåde bane i Frejlev. Frederik Mathiasen var i denne periode en evig kilde til problemer for Aalborg KB 81-forsvaret, hvor han to gange slap alene igennem med udeholdets målmand. Desværre måtte han se sine forsøg ramme forbi målet. Efter 10min havde hjemmeholdets Morten Christensen loppet bolden i mål, men dommeren dømte en yderst tvivlsom offside. Efter denne stærke start af hjemmeholdet kom Aalborg KB 81 mere med i kampen. De formåede at få etableret deres spil, hvor især deres anfører var omdrejningspunktet. I denne periode kæmpede hjemmeholdet godt, og formåede at holde Aalborg KB 81 fra store scoringsmuligheder. Efter 35min måtte hjemmeholdet spille en 10min-periode i undertal, da Bo Sørensen blev vist det gule kort. Det gule kort fik ikke den store betydning, hvorfor stillingen efter 45min var 0-0.
Anden halvleg startede meget jævnbyrdigt, men som denne skred frem var det hjemmeholdet der fik tilkæmpet sig overtaget. De sad tættere i markeringerne, hvorfor Aalborg KB 81 havde store problemer når de skulle etablere sit angrebsspil. Efter 60min kunne Bo Sørensen afslutte et mønsterangreb med sin 1-0 scoring. Det var efter at Joachim Ohm og Kristoffer Mortensen havde spillet sig igennem højre angrebsside, hvor Kristoffer Mortensen fra baglinien lagde bolden fladt til Bo Sørensen, som sikkert scorede.
Efter 70 min blev der begået frispark mod Bo Sørensen på kanten af Aalborg KB 81’s målfelt. Den indskiftede, 16 årige debutant, Andreas Borup viste her stor kunnen på sin eminente sparketeknik, da han sikkert sparkede bolden op i målhjørnet til 2-0. Denne scoring afgjorde reelt kampen. Derfor kunne Frank Vognsen sende endnu en debutant, 17 årige Thomas Aagaard, på banen. Aalborg KB 81 pressede i dommerens sidste minutter hårdt på for at bringe sig tilbage i kampen. Langt inde i dommerens overtid fik de også reduceret til 2-1, men formåede ikke at tilspille sig yderligere scoringsmuligheder i kampen. Derfor var det yderst fortjent, at hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af sæsonens første kamp med cifrene 2-1.