Damer tabte til Vejgaard

Tirsdag, 08/03/2016 03:57

HÅNDBOLD - Serie 1, damer

Vejgaard - Nibe: 19-17 (9-14)

Mål for Nibe: Mette Møller 7 mål, Camilla Kvist 5 mål, Marie Dalum 2 mål, Christina Bruun, Astrid Dalum og Anne Jensen hver 1 mål.

De gode takter fra tirsdagens kamp forsatte, og holdet kom super godt fra start, fortæller træner Christian Andersen.
Nibe fik tacklet godt i forsvaret og fik løbet kontra fra start. De første 10-15 minutter følges holdene pænt ad, men så tager Nibe et gear op og det bærer frugt og gæsterne ender med at komme foran med 5 mål. til pausen, hvilket giver et godt udgangs punkt til 2 halvleg.
Men derfra falder det fra hinanden i angrebet. Hjemmeholdet er mere opmærksomme på Nibes skytter og gæsterne får ikke afsluttet kvalificeret nok så Vejgaards  målmand får det alt for nemt. 3 mål på 30 minutter er bare for dårligt, ganske enkelt, lyder det fra Nibe-træneren, og han fortsætter: – At vi holder modstanderne på under 20 mål er acceptabelt, men vi scorer for lidt. Kan vi holde forsvaret på niveau og begynde at score mål i 2 halvleg, skal vi nok få de nødvendige points, men det skal ændres inden de tre sidste kampe om vigtige point i så tæt en pulje hvor alle point er vigtige!

Smalt nederlag til Nibe HK’s herrer i Jyllandsserien

I søndagens udekamp mod Blære / Hornum måtte Nibes herrer indkassere et nederlag på 19-18.