Dag og nat for Aars Tennisklub

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 14/05/2019 12:04

TENNIS: Det første turneringskamp i udendørssæsonen 2019 for både kvinder og mænd fra Aars Tennisklub.

De to seniorhold spiller i 2. division, og damerne tog fredag imod Støvring på hjemmebanen på Sports Allé i Aars.

De lagde stærkt fra land i sæsonen med en overbevisende 6-0 sejr. De gjorde simpelthen rent bord og afgav ikke ét eneste sæt.

Emma Henningsen endte endda med at uddele et par briller til sin singlemodstander, da hun vandt med de lidt ydmygende cifre 6-0, 6-0.

- Det var en nem dag på kontoret. Det var som at se Arya imod the Night King (Game of Thrones reference, red.). Vi spillede alle virkelig godt, fik en stor sejr og en fantastisk start på sæsonen, sagde Emma Henningsen efter holdkampen.

Et velkendt ansigt i Aars Tennisklub vendt tilbage i kampen. Priya Sivakumar, der ikke har spillet siden 2015, trådte igen på banen for Aars Tennisklub, da hun var kampens 4. single. Priya Sivakumar vandt med 6-1, 6-2 i sin comeback kamp, og lover hun har meget mere at give af.

- Det var superfedt at gøre comeback. Jeg følte dog ikke helt, at jeg levede op til 'den gamle Priya', da jeg ved, at jeg kan spille på et højere niveau, sagde Priya Sivakumar.

Til spørgsmålet om hvor meget hun har savnet at spille i Aars Tennisklub på en skala fra 1 til 10 lød svaret:

- 10. Klubben er mit andet hjem, og jeg føler mig altid godt tilpas, når jeg er ude i klubhuset.

Stine Jacobsen og Lenette Pedersen vandt også deres kampe stort i to sæt og uddelte begge et enkelt æg til deres modstandere.

Nat for mændene

Herrerne måtte en tur til det aarhusianske Hasle, for at tage hul på sæsonen. Her var historien lige omvendt, og de måtte gå skuffede fra banen med et 0-6 nederlag.

Mads Henningsen spillede et tæt første sæt men tabte i to sæt. Jonas 'Young Gun' Kristensen tabte i to sæt og Kenneth Nielsen var tæt på med sætbolde i begge sæt, men tabte også i to.

Allan 'Lunten' Berndtz var utroligt tæt på at vinde første sæt men smed en 5-1 føring. Efter kampen var ordene få.

- Det var en hård kamp. Jeg var gal, lød de kortfattede ord fra Allan Berndtz efter nederlaget.

Det var altså en hård eftermiddag i det aarhusianske for Aars-herrerme og en hård start på turneringen.

- Men vejret var fremragende, sluttede Jonas Kristensen for lige at finde noget positivt.

Sæsonen er kun lige begyndt og den er lang, så der er ingen grund til at føle sig hverken for sikker eller for opgivende. Damerne spiller næste gang i Skive 24. maj, og herrerne tager 25. maj hjemme imod Højbjerg.