Cabaret ALFA kommer hele kommunen rundt

Af Torsten Hansen, Torsdag, 14/02/2019 10:48

Cabaret ALFA i Aars kan fejre 10 år i år

AARS: - Som aldrig før lever Cabaret ALFA op til sit navn – Aalestrup, Løgstør, Farsø, Aars, siger Lene Weiss, der er en af de mange, der står bag cabareten.

Det glæder hende - særligt i år, hvor cabareten kan fejre 10 års fødselsdag.

Cabaret ALFA opføres fire gange i Vesthimmerlands Musikhus ALFA. Torsdag, 21. og fredag, 22. marts samt torsdag, 28. og fredag, 29. marts.

Ideen til Cabareten opstod, da kommunesammenlægningen trådte i kraft. En cabaret/revy for hele Vesthimmerlands Kommune, og den skulle IKKE gå de mange lokale revyer i bedene, men tværtimod dække stort og småt i samfundet og aktuelle ting i lokalområdet. Derfor er tekstforfattere fra andre revyer i landet inviteret til at levere bidrag dertil (og der kommer mange!)

- Vi har denne gang endnu flere aktører og andre frivillige fra hele kommunen. Fra Aalestrup-området kan vi bl.a. præsentere Tage Asp og Lars Refsgaard som musikere. Fra Farsø-området er Ida Teilberg en særdeles kompetent blæksprutte. Hun holder styr på slagets gang, og bilen futter utallige gange fra Louns til Aars, siger Lene Weiss og fortsætter:

- Som en af de nye på scenen kan man opleve Liselotte Poulsen fra Hvalpsund. Liselotte har spillet dilettant i en årrække, har optrådt i Hvalpsund Revyen og til flere private fester. En ”gammel” kending i Cabaret ALFA er Tonny Struwe Poulsen, Giver, men han tilbringer en stor del af sin tid i Hvalpsund.

Løgstør-området er repræsenteret dels i orkesteret: Christian Høgh Sørensen (dog nu bosiddende i Aalborg) – og dels på scenen: Lissy Kloster fra Næsby. Lissy er også ny på scenen, men hun er kendt fra Løgstør Revyen, Ranum Revyen, Vegger Revyen samt Cabarytter på Rytterbaren i Ranum.

Fra Aars-området er Måns Mårtensen, Haubro, musiker, og som skuespillere er der to ”gamle” kendinge: Kirsten Olsen, Østrup, og Terkel Hatting-Kristiansen, Aars. Ny på scenen i år er Gitte Brændstrup, Blære, hun har spillet dilettant og sommerrevy i Blære og har desuden optrådt ved diverse fester som et muntert indslag. Kostumeansvarlig er Lillian Zimmer og scenografiansvarlig er Gunhild Mølgaard.

Instruktør Ole Jakobsen kommer fra Hobro og er instruktør for femte gang. Kapelmester Kim Bernt kommer fra Vognsild. Derudover er bestyrelse og resten af de 45 frivillige godt repræsenteret fra hele området.

Årets Cabaret er som tidligere en skøn blanding af sketches og sang. Mange af teksterne er hentet fra forfattere til de ”store revyer”, og mange aktuelle emner og personer bliver taget under kærlig behandling.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"