Borgmester glæder sig over genåbning

Af Ture Damtoft, Torsdag, 19/11/2020 12:59

AARS: Det er jo glædeligt, at vi er i en situation, hvor vi kan blive åbnet op, og det er med baggrund i sundhedsfaglige argumenter, som vi fik at vide af sundhedsministeren i formiddags, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune Per Bach Laursen.

Han blev sammen med de seks øvrige borgmestre i de syv nordjyske kommuner orienteret om genåbningen af sundhedsminister Magnus Heunicke på et møde i formiddags.

Sammen med glæden over genåbningen kommer han også med en opfordring om at lade sig teste under massetestningen, der begynder i morgen fredag 20. november - og så ellers blive ved at holde afstand, spritte af og bære mundbind i dagligvarebutikker.

- Vi opfordrer vi til, at der bliver bakket op om massetestning, og folk fortsætter med at have en adfærd, hvor de opfylder retningslinjerne. Der er også andre minkvarianter, selvom al fokus har været på Cluster 5. Heldigvis, kan jeg forstå, bliver der fundet færre varianter, siger Per Bach Laursen.

Sundhedsministeriet oplyser, at antallet af minkvarianter i corona-smittede borgere er faldet fra over 40 pct. til omkring 20 pct.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"