Blære IF fejrer jubilæum med rappelling, kroket og nyt stadion

Af Torsten Hansen, Onsdag, 14/08/2019 08:00

75 års-jubilæet markeres også med en reception på lørdag

BLÆRE: Rappelling, cirkeltræning, petanque, strandhåndbold, natbadminton og meget mere. Der er virkelig liv i den 75 år gamle Blære Idrætsforening.

På lørdag, 17. august holdes der jubilæumsreception for den gamle forening i Blære. Men receptionen er kun en mindre del af et langt program, sat sammen for at fejre de 75 år, men også for at vise, at der absolut stadig er liv i byen og foreningen.

Allerede fra lørdag morgen kan alle ved selvsyn se, at den gamle forening er klar til at lade sine medlemmer tage udfordringer og prøve nyt.

- Vi arrangerer rappelling for alle. Det foregår ved, at alle der tør, kan få lov til at rappelle ned fra taget af Blære Multicenter, siger kasserer i Blære IF, Jette Hejlskov Nielsen.

Når alle er kommet vel ned, så fortsætter aktiviteterne hele dagen, og afsluttes med natbadminton i multicentret.

Søndag morgen er der indvielse af den nye stadion i Blære. Det har længe været ønsket af få flere kroketbaner. Efter lidt ”tovtrækning” med Vesthimmerlands Kommune lykkedes det at få det på plads, og søndag indvies nye baner, især til kroket ved siden af de eksisterende baner.

De nye baner bliver naturligvis straks taget i brug, og alle opfordres til at tage en familiedyst. Er man mere til tungere kugler og fitness, så kan fitnesscentret besøges.

Mange børn glæder sig sandsynligvis til en ny aktivitet søndag formiddag - Børne-Blære-Dyst.

- Vi har ofte børn med, når der afvikles dyst til idrætsugen. Men det sker som regel på de voksnes betingelser. Derfor har vi nu besluttet, at denne dyst er for børn, lover Jette Hejlskov Nielsen.

Hele arrangementet er bundet sammen omkring idrætsforeningens 75 års jubilæum, derfor er der selvfølgelig også lidt historisk med - ud over receptionen.

- Lørdag aften viser vi gamle optagelser af den gang Teaterholdet opførte ”Charles Tante”. Det sker i Blære Forsamlingshus, siger Jette Hejlskov Nielsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"