Bjørnen brøler ikke på banen til Made in Denmark

Af Ture Damtoft, Torsdag, 16/05/2019 14:58

GOLF: Thomas Bjørn var så uheldig at falde og forstuve sin ene fod i sidste uge.

Skaden er så alvorlig, at han ikke kan spille golf, og derfor ikke kan spille med i dette års Made in Denmark Presented by FREJA.

Men publikum kan måske se en anden side af ham, for til Himmerland Golf & Spa Resort det kommer han.

- Det er Danmarks største navn i golfverdenen, som vi desværre ikke får til start. Men det er flot af Thomas, at han kommer og er ambassadør for turneringen. Så kan publikum måske opleve en anden side af ham. Han kommer og er en del af festen. At han ikke kan spille med, må vi ligesom leve med, siger promoter Flemming Astrup og tilføjer med et smil, at Thomas Bjørn jo kan få en rolle som assisterende promoter.

Måske får publikum mulighed for at give den vindende Ryder Cup-kaptajn et velfortjent skulderklap eller 100.

En dansker mere

Hvor Thomas Bjørn nok ærgrer sig over ikke at kunne spille med, så kan den unge danske europamester Nicolai Højgaard se frem til at deltage i Made in Denmark for tredje gang, og 2019 udgaven bliver første gang som professionel.

Han har fået det nok sidste wild-card til turneringen og kan dermed spille med på Europa Tour for første gang i 2019 efter at have konkurreret på de lavere rangerede ECCO og Challenge Tours.

- Nicolai skulle selvfølgelig være med, da vi fik muligheden for at invitere ham. Han er et af vores største talenter, og jeg er glad for, at vi igen i år kan have ham med i feltet. Både på Nicolais vegne og de mange tilskuere, der nu kan opleve ham på tætteste hold, siger Flemming Astrup.

Det bliver som den 17. dansker i det med flere meter hidtil stærkeste felt i Made in Denmark turneringens historie ifølge Flemming Astrup.

At turneringen 23. - 26. maj er noget helt særligt, kan man så tage Thomas Bjørns ord for.

- Made in Denmark er en fantastisk turnering med en helt unik atmosfære, og det vil jeg ikke gå glip af, siger Thomas Bjørn.

Allerede mandag er der åbent for publikum. Onsdag er der pro-am turnering, og torsdag bliver køllerne svunget for alvor til første runde af Made in Denmark.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"