Banko gav 20.000 kroner til foreningen Liv i Byen

Af Ture Damtoft, Onsdag, 27/03/2019 07:43

AARS: Med næsten 500 gæster blev foreningen Liv i Byens bankospil en stor succes i søndags, 24. marts.

- Vi fik et overskud på godt 20.000 kroner, som vil gå enten til Kimbrerfesten eller aktiviteter i hovedgaden, siger Per Nyborg, der arrangerede banko sammen med Henriette Tøttrup og Jakob Dyrman. Dørene blev åbnet til Hal1 i Messecenter Vesthimmerland allerede klokken 11, selvom det første nummer først skulle råbes op klokken 13.

- Det er ren hygge sammen med familien, og så får man da lige et adrenalinkick, når man sidder og kun mangler et enkelt nummer på pladen, siger Anni Pedersen, der er taget til banko med døtrene Linda Jensen og Camilla Jensen, svigerdatter Cecilia Jensen - alle fra Skarp Salling - og Camillas veninde Jane Dons fra Nørresundby.

De er imponerede over arrangementet, ikke mindst at der er sidegevinster i alle spillene. Og så kan man godt vinde nogle pænt store beløb over tid.

Købt kjole

- Jeg har sølvbryllup til april, og har købt kjole for de penge, jeg har vundet de sidste to måneder. Det blev til 4800 kroner, og det kan man få en flot kjole for, siger Linda Jensen.

Arrangørerne har aldrig stablet bankospil på benene før, og de har fået stor hjælp fra AIKs Venner. Ikke mindst Ellen Munk, der stod for at råbe numrene op og kom med gode råd.

- Det er helt nyt for os, men Ellen ved præcist, hvor lang tid der skal gå mellem numrene, så vi får det rigtige tempo, siger Henriette Tøttrup. Med 500 gæster, en omsætning på omkring 50.000 kroner og et overskud på godt 20.000 kroner er hun og de andre to arrangører helt indstillede på at gentage succesen igen til næste år.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"