FODBOLD – serie 1
Nibe-Hjørring Frem: 2-1 (1-0)
Målscorer 0-1:
Rasmus Severinsen (38. min.)

Nibe spiller en meget god første halvleg, og har store chancer ved Allan Nielsen og Anders Bohøj, som dog ikke får scoret. Nibe burde egentlig føre med flere mål ved halvlegen, men det bliver ved et enkelt mål, scoret i det 38. minut af Rasmus Severinsen.
Hjørring får tildelt et gult kort i slutningen af halvlegen.
Hurtigt i anden halvleg for Nibe problemer – ifølge træner Henrik Skoda mest på grund af, at dommeren mister grebet om kampen – og i det 37. minut udvises Nicolai Nielsen uberettiget, ifølge Henrik Skoda.
På det efterfølgende straffespart udligner Hjørring Frem til 1-1.
I det sidste minut af den ordinære spilletid scorer Hjørring Frem igen til slut resultatet 2-1, og der kommer så ekstra gang i aktiviteten i kampens overtidf. Her indkasserer såvel Hjørring som Nibe ved Mads Espersen et gult kort.
Det må nu konstateres, at hvis Nibe skal have et serie ét hold efter sommerpausen, skal de resterende fire kampe i denne forårsrunde alle vindes, så både jeg som træner og spillerne ved hvad der skal til, og det er op os at vise vejen, lyder det afslutningsvis fra Henrik Skoda.
Nibe møder torsdag topholdet Tårs/Ugilt på hjemmebane.