Andreas Højslet og Astralis vandt Grand Slam

Af Torsten Hansen, Mandag, 10/12/2018 12:15

ESPORT: Andreas Højslet, Xyp9x, fra Aars, har opnået meget med esportholdet Astralis. Men i weekenden nåede de dygtige danskere endnu et højdepunkt. De vandt for første gang på dansk jord og samtidig blev de første hold i verden til at vinde Intel Grand Slam, hvilket vil sige fire titler inden for et spænd af 10 turneringer i ESL- og Dreamhack-regi.

Samlet set blev det derfor også den største pengepræmie for Astralis indtil nu. Med cirka 1,6 mio. kr. for turneringssejren ved ESL Pro League i Odense og en mio. dollar - cirka 6,6 mio. kroner - for Intel Grand Slam.

Astralis har virkelig haft et forrygende år, derfor var sejren heller ikke nogen overraskelse. Men der blev dog skabt spænding fra start, da Astralis tabte første bane. Men de vendte stærkt tilbage og vandt de næste to baner og dermed kampen.

Den 23-årige Aars-dreng havde flere flotte præstationer, blandt andet i anden bane, hvor han den ene gang var ene mod fire modspillere og vandt. Det førte til at Astralis kom i førerposition for første gang i kampen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"