Agro Nord 2021 i Aars aflyses

Af Torsten Hansen, Mandag, 25/01/2021 14:21

AARS: Det igangværende smitteudbrud med stramme restriktioner i samfundet gør, at årets Agro Nord d. 28. april bliver aflyst .

- Udsigterne til at situationen omkring smittespredning og restriktioner bliver væsentlig forbedret i foråret er for usikre til at vi tør sætte gang i planlægningen, siger Henrik Dalgaard, formand for Agro Nord.

Styregruppen bag Agro Nord holdt møde i slutningen af november, hvor den planlagte gennemførelse af udstillingen onsdag, 10. marts 2021 blev drøftet.

Dengang blev styregruppen enige om, at datoen for en eventuel gennemførelse af Agro Nord 2021 skulle udsættes, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at gennemføre malkekvægsudstillingen.

På mødet i november besluttede man derfor, at arbejde hen imod en gennemførelse af arrangementet onsdag, 28. april 2021. Det ville dog være en klar forudsætning, at udsigterne omkring smittespredning og restriktioner i forhold til forsamlingsforbud skulle se lysere ud i januar, for at det ville være realistisk at gennemføre udstillingen i slutningen af april.

Læs mere under Landbrugsnyt i Aars Avis.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"