Aars tog vigtig topstrids-sejr

Af Ture Damtoft, Søndag, 01/12/2019 18:33

Aars HK 28-21 (12-10) Stoholm/Viborg

HÅNDBOLD: Aars Håndboldklubs 2. divisions herrer tog en vigtig sejr i topstriden i rækken.

En fem-måls føring i første halvleg blev til kun en to-måls føring ved halvleg, da Stoholm/Viborg skruede tempoet lidt op, og Aars forsvaret missede lidt tacklinger.

Det ændrede sig i anden halvleg. Føringen blev stille og roligt udbygget, og modstanderne kom aldrig tættere på end tre mål.

I kampens slufase prøvede Stoholm/Viborg både at skrue tempoet op og stå mere aggressivt i forsvaret, men ingen dele lykkedes mod et Aars mandskab der nærmest sprudlede i det sidste kvarter.

Flere flotte indspilninger blev til ligeså flotte scoringer, og et målmandsskifte betød et par vigtige redninger i den anden ande.

Jubelbrølet var til at høre, a fløjten lød, og en Aars har taget en vigtig skalp i kampen om en topplacering.

Aars herrerne ligger fortsat på en 2. plads i rækken efter resultatet.

Damernes 2. divisionshold løb derimod ind i en ordentlig afklapsning mod Skovbakken. Den endte Aars 21-34 (10-16) Skovbakken.

Aars havde ellers 66 afslutninger mod Skovbakkens 47, så der var gang i angrebsspillet, de kunne bare ikke rigtig få den i kassen tilstrækkeligt mange gange.

Aars damerne har nu tre sejre og syv nederlag efter 10 afviklede runder, og trods resultatet er der tro på, at det vender sig til "stolpe ud" på et tidspunkt.