Aars Teater Bio mangler film

Af Ture Damtoft, Fredag, 22/05/2020 10:08

AARS: Aars Teater Bio vil meget gerne åbne 8. juni, men mangler nogle gode film at vise på lærrederne i de to sale.

- Filmselskaberne er tilbageholdende. De vil ikke vise premierefilm, hvis det kun er hvert andet sæde og dermed kun den halve indtægt, de kan få, fortæller Preben Kyndesen fra Aars Teater Bio.

Han kan kun finde film fra januar og februar hos distributørerne. Altså film som allerede har haft premiere, og som derfor må formodes ikke at kunne trække et stort publikum i biografen.

Hos Egmont, der distribuerer film fra Nordisk Film, bekræfter kommunikationschefen, at både danske men især amerikanske distributører fortsat er lidt tilbageholdende.

- Alle distributører ser på, hvordan man lancerer en film bedst muligt. Der skal være en vis del af verden, som er åben, og de danske biografer åbner som nogen af de første, siger Jesper Eising.

Foreningen af Danske Biografer presser på for at få nye film, og når det sker, er Aars Teater Bio klar.

Familier vil kunne sidde sammen, og ellers bliver hvert andet sæde solgt udfra de nuværende retningslinjer. Biografen garanterer også god hygiejne.

- Vi har købt dispensere til håndsprit og håndfri armaturer til toiletterne, så det bliver helt sikkert. Og, jeg har udtænkt min egen strategi. Vi slukker lyset i salene, så kan corona-virus ikke finde vej, griner Preben Kyndesen, der glæder sig til igen at kunne se film, der hvor de skal ses - i biografen!

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"