Aars talent skal bredes ud til større byer

Af Ture Damtoft, Onsdag, 10/07/2019 08:00

AARS: Den 23-årige Thea Degn fra Aars skal være butikschef.

Det er måske ikke den store nyhed i sig selv, men i betragtning af at hun først udstår sin læretid i slutningen af måneden, er det ret usædvanligt, at hun er blevet udtaget til butikskædens talenthold.

Aars får også meget pæne ord med på vejen, for her har man stadig det personlige forhold til kunderne.

- Aars er lidt en talentfabrik, og Thea stikker jo lidt ud i forhold til at tage meget ansvar allerede i elev-tiden, siger distriktschefen for Sportsmaster, Jørgen Lyngholm, der indstillede Thea Degn til talentholdet.

Hvorfor det lige bliver hende kan både han og butikschefen Anne Vejen komme med mange argumenter for.

Thea Degn er proaktiv, kommer med gode ideer, har sine egne meninger, giver en ekstra hånd og - allervigtigst - kan skabe en relation med kunderne.

Lidt forlegen

Da Aars Avis er på besøg i butikken i Himmerlandsgade, bliver hun hilst på af kunder, hun ikke betjener.

- Kunderne elsker hende. Hun er glad og positiv og formår at få kunderne til at føle sig trygge. Hun finder altid en løsning, så de ikke går tomhændede herfra, og det er jo det vigtigste både for kunderne og butikken, siger Anne Vejen, der kun har godt at sige om sin ansatte og gode kollega.

Går alt som det skal, kan Thea Degn se frem til selv at styre en butik om halvandet års tid.

- Det ku' da være fedt at få en butik. Jeg skal starte i Aalborg Storcenter til august, og det er der, jeg skal følge kurset fra, siger Thea Degn, der bliver lidt forlegen når journalisten spørger, hvorfor det lige er hende, der er blevet indstillet af distriktschefen.

- Det er nok vores gode service. Jeg er så åben overfor kunderne og synes, det er spændende at få opfyldt deres behov og få dem til at købe lidt mere. Så føler man, man har gjort en forskel både for dem og for butikken, siger Thea Degn.

Det er præcist det, hun har lært i Aars, som kæden gerne vil have bredt ud til andre butikker.

- Det er en stor ros til Aars, som har været lidt en talent-fabrik for os. Her bliver altid uddannet gode folk, og den nære kundekontakt kan blive lidt glemt i de større byer, hvor der er masser af kunder. Det vil vi gerne have ud til de lidt større byer, og der tror vi på, at Thea kan blive rigtig god, siger Jørgen Lyngholm.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"