Aars har favoritrollen og skal vinde på søndag

Af Ture Damtoft, Fredag, 15/03/2019 15:16

HÅNDBOLD: Tre kampe tilbage som bare skal vindes. Det er status for Aars Håndboldklubs 2. divisions herrer, der på søndag møder Viborg i Idrætscenter Østermarken.

- Vi må endnu engang indtage favoritrollen, og kan vi ikke slå Viborg, fortjener vi ikke at spille om oprykning. De skal sættes på plads, konstaterer træner Claus Sevel inden kampen.

Viborg ligger på sidstepladsen i rækken, men selvom de kan supplere med lidt ældre spillere med erfaring fra 1. division, er der ingen rysten på hånden fra Aars træneren.

- De skal ikke kunne ryste os. Og så har der været god opbakning i hallen, det kan vi godt mærke, og det hjælper også i kampene. Folk ved godt, vi er i den skarpe ende af sæsonen, og der stadig er mulighed for at rykke op, og det er fedt for hele holdet at mærke opbakningen, siger Claus Sevel.

De fleste læsere er nok klar over kravene til holdet, men ellers kommer de lige her igen.

De sidste tre kampe skal vindes for at have chancen for at komme i spil til oprykning.

Og så skal Hjallerup holdes på fjerdepladsen, og det kan holdet selv afgøre. Næste kamp efter Viborg er nemlig mod det eneste hold, som kan true Aars på tredjepladsen.

- Det er en nøglekamp på torsdag, og så er vi presset på forberedelserne med kun fire dage mellem kampene. Men vi skal først vinde mod Viborg, og selvom det er en kliché, tager vi én kamp ad gangen, siger Claus Sevel.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"