Aars er klar til Jutlander Bank Grand Prix

Af Torsten Hansen, Onsdag, 07/08/2019 13:15

AARS: I morgen torsdag aften afvikles det professionelle gadeløb, Jutlander Bank Grand Prix, for 11. gang, og byen er klar til at modtage de mange gæster.

Løbsarrangør, Mogens Kristensen, fortæller:

- Løbet bliver hvert år overværet af mange tusinde tilskuere, der kommer for at opleve rytternes kamp på brostenene på Himmerlandsgade i Aars. Ruten er på kun 1200 meter, så publikum ser rytterne mange undervejs og har let ved at følge med i udviklingen af løbet. Derfor er det attraktivt at være tilskuer til netop vores løb.

Igen i år er der et stort og meget stærkt felt til start. Blandt de startende er hele fem tidligere vindere af løbet: Rasmus Guldhammer (2010), Michael Mørkøv (2012), Jonas Aaen (2014), Andreas Hyldgaard Jeppesen (2015) og sidste års meget overraskende vinder Nils Lau Broge (2018).

Endnu har ingen rytter prøvet at vinde løbet to gange, men alle de nævnte ryttere vil gå efter at blive den første, der prøver det.

De vil imidlertid få skarp konkurrence af en lang række andre danske topryttere, bl.a. Nicolai Brøchner, Martin Johansen, Julius Johansen m.fl.

- Vi glæder os til at byde ryttere og tilskuere velkommen til Aars. Vi har et meget stærkt felt med den danske mester Michael Mørkøv i spidsen, så det skal nok blive et fantastisk cykelløb, siger Mogens Kristensen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"