Aars byder på gymnastikopvisning for hele Himmerland

Af Torsten Hansen, Torsdag, 14/03/2019 10:18

GYMNASTIK: Så er foråret kommet, og det betyder også forårsopvisning i Aars Gymnastikforening.

På lørdag vil der i Idrætscenter Østermarken i Aars være mulighed for at se en masse god gymnastik, og med sikkerhed glade og livlige børn og unge.

Aars Gymnastikforening har selv 18 hold på gulvet.

- Det er en fantastisk dag med masser af børn, unge og voksne, som vil vise alt det flotte gymnastik, som de har lært siden vores sidste opvisning, siger bestyrelsesmedlem Mette Tullesen på vegne af Aars Gymnastikforening.

Det vil blive en dag med megen variation både i sværhedsgrad og alder. De yngste på gulvet er mor/far barn holdet, og der vil være både rytme og springhold med børn i alle aldre og på forskellige niveauer.

Der er både hold, som træner for hyggens skyld en gang om ugen, samt hold med udtagelse til stævner og mange træningstimer ugentligt.

Ligeledes er der hold, både i spring/rytme og stortrampolin, der indimellem også deltager i konkurrencer, hvilket tilskuerne også vil få et lille indblik i.

Dagen vil også byde på voksenhold, der har trænet med fokus på opvisning, samt hold der vil vise, hvad deres ugentlige træninger indebærer.

Som prikken over i’et kommer de tre landsdelshold - Minijuniorholdet, Juniorholdet samt Ynglingeholdet. De rummer gymnaster fra hele Himmerland, og vil vise hvad de har arbejdet med vinteren over.

- Det er alle gymnasternes mulighed, for at vise det de kan, og fårårsopvisningen er helt sikkert det årlige højdepunkt for Aars Gymnastikforening, siger Mette Tullesen.

Skulle opvisningen give inspiration til at lave mere gymnastik, starter Aars Gymnastikforening deres sommersæson op til april, og der er åbent fra søndag, 17. marts.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"