Aalborg Håndbold og Skanderborg spillede testkamp i Støvringhallen

Tirsdag, 09/02/2016 07:31

STØVRING: Et skadesplaget Aalborgmandskab ydede en flot indsats i testkampen mod Skanderborg. Det gav en sejr på 25-18 efter 13-9 ved pausen.
Aalborg Håndbold spillede uden Martin Larsen, Jesper Meinby, Rene Antonsen, Sander Sagosen, Håvard Tvedten og Olafur Gustafsson. Efter tre minutter udgik Simon Hald, og efter 18 minutter blev Magnus Saugstrup skadet.
Skanderborg spillede uden Andreas Væver.
Efter 10 måneders skades-
pause var der comeback til Søren Westphal i målet fra 2. halvlegs start, og han indledte med tre flotte redninger på stribe, heriblandt et straffekast. Andreas Palicka spillede også en flot kamp, og deres redninger udgjorde en væsentlig forskel på de to hold.
Kampen blev overværet af godt 250 tilskuere, og Støvring Håndbold er taknemmelig over lokalbefolkningen store opbakning.
Efter kampen stillede spillerne velvilligt op til autografskrivning og fotografering, til stor glæde for de yngre fans, og herefter var der spisning for alle spillere og ledere.
Det samlede arrangement fik stor ros af spillere, trænere og tilskuere og Støvring Håndbold er klar igen, hvis der en anden gang blive mulighed for at arrangere et lignende arrangement, således at lokale håndboldfans atter får mulighed for at se tophåndbold i egen hal.