92 deltagere i Forårsløb

Tirsdag, 22/03/2016 08:33

Løbets start/mål område var på p-pladsen ved Vester Hornum Hallen. Det var også her løbets depot var placeret, og med en rute på 5,3 km kunne man klare sig med et depot.

For maraton og ½ maraton løbernes vedkommende gik starten kl. 10.00. Selv om vejret var gråt og diset, var stemningen i top, og for de som løb længe nok, sluttede løbet i solskinsvejr. De mange løbere var mødt med godt humør og var klar til at komme ud og forcere de 21,1 km og 42,2 km. Undervejs fik man hurtigt fornemmelsen af, at løberne var godt tilpas, der blev snakket og udvekslet erfaringer på turen. Om man kendte hinanden i forvejen eller ej, betød ikke så meget – det kan man jo netop så komme til.<u1:p></u1:p>

Kl. 11.00 gik starten for rundeløberne. Også her var humøret på pladsen højt før løbet. Der blev snakket, grinet og heppet på løbere, når de passerede målstregen for at drage afsted på endnu en runde.

Det blev til endnu et vellykket løb i Vester Hornum, hvor klubben er glade for, at der blev givet masser af ros til arrangementet, ruten, depotet og stedet for afviklingen.

Med en del løberes tilkendegivelse om, at de vil vende tilbage når der afholdes løb igen, kan det oplyses at klubben har planer om et lignende arrangement til efteråret i oktober.

<u1:p></u1:p>