9000 gæster besøgte Outlet Messen i Aars

Onsdag, 24/10/2018 08:08

AARS: Med 9000 besøgende gennem Messecenter Vesthimmerlands døre i weekenden, er outlet messen igen en succes. 
- Det er en framgang i forhold til sidste år, og der var masser af salg på standene. De handlende har også været godt tilfredse, og vi glæder os allerede til næste outlet-messe, siger direktør Brian Otte, der tror på, at blandingen af gode tilbud og en god oplevelse er opskriften på succesen. 
Hallerne summede også af liv i de to dage, hvor man kunne finde stort set alt man kunne have brug for af tøj, og så var der også masser af nipsting, spil, tæpper og meget andet.
Venindeparret Heidi Larsen og Anette Sloth fra Løgstør var egentlig kommet for at se på isenkram, men de faldt over en stand med elektronik.
- Vi køber til de unge mennesker. De har altid brug for et nyt opladningskabel, siger Heidi Larsen, og griner sammen med veninden over at de er blevet distraheret.
- Der er jo så mange ting at se på, og når vi alligevel er her, skal vi da udnytte muligheden, siger Anette Sloth.
Vindjakker til 250 kroner, Lyngby Vaser til 50 procent af prisen og Lego med samme rabat blev nærmest revet væk, og der er noget for alle aldre og for enhver smag.
Claus Kirstein fra Bog & Idé Aars brugte lejligheden til at tømme lageret for Lego, og det var faktisk sjældne varer, for Star Wars lego-sættene bliver ikke længere produceret.
Det var Hillerød Isenkram, der havde Lyngby vaserne med, og turen over Storebælt var lidt en øjenåbner for sjællænderne.
- Der er en helt anden jargon herovre. Folk er mere imødekommende, og vi kan være meget mere fri med kunderne, så vi kommer igen næste år, siger Jakob Krogh Frederiksen, der bestyrede standen.
Han havde det store smil på, og det havde de fleste andre også. Ikke mindst arrangørerne i Messecenter Vesthimmerland.
- Udstillerne gjorde virkelig en indsats for at tage både nye og billige varer med. Man kunne finde alt, om det var til kvinder, mænd og børn, så havde vi det nok i en af hallerne. Folk kom gående ud med fyldte bæreposer, og det var ikke for at tage hjem, det var for at komme ind og købe mere. Det var bare en fornøjelse, siger projektleder for Outlet Messe i Aars, Inge Bjørn.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"