600 computerspillere er klar til TPNG i Aars

Af Torsten Hansen, Torsdag, 27/12/2018 09:42

I år afvikles der kun konkurrencer i to slags spil

AARS: Når det nye år er skudt ind, så er det kort efter tid til at sætte sig til skydespillet Counter Strike på computeren og deltage i TPNG i Aars.

I 2019 er det tredje år, at The Party Next Generation afvikles. I flere uger har alle 600 billetter været solgt, så arrangørerne er fortrøstningsfulde og glæder sig til åbningen fredag, 4. januar.

- Vi har valgt i år at ændre lidt på opsætningen. Selve scenen og de forskellige stande kommer til at stå i midten, mens de 600 deltagere fordeles med 300 på hver side af midterområdet, forklarer Anders W. Christensen, der har været med lige siden starten.

- Egentlig kunne vi godt presse flere deltagere ind, men vi prioritere at gøre det hyggeligt i stedet. Det koster lidt plads, men vi tror det er givet godt ud, fortsætter Anders W. Christensen.

Med et fuldt udsolgt party, så er arrangørerne sikre på at få overskud. Samtidig er en større udgift fra sidste år erstattet af en lille indtægtskilde. Gennem en større donation kunne TPNG købe et professionelt lysanlæg, og har derfor ikke behov for at leje sig til det.

- Det er faktisk sådan, at alle foreninger kan låne det anlæg. Vi vil gerne tage et symbolsk beløb for at låne det ud. Vi skal jo også gerne kunne udskifte det senere hen, forklarer Anders W. Christensen.

Sidste år ved TPNG blev der afviklet flere forskellige computerspil, og der var gevinster i mange rækker.

- Vi har valgt denne gang kun at have konkurrencer i LOL og CS:GO, samlet er der en præmiesum på 15.000 kroner, lover han.

De mange deltagere kræver en kraftig forbindelse til Internettet.

- Sidste år havde vi en 1000 GB forbindelse. Det var lige i underkanten. Derfor får vi en 2000 GB forbindelse i år, siger Anders W. Christensen. TPNG løber over tre dage fra fredag, 4. til søndag, 6. januar i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"