3000 til stumpemarked i Kultur- og Messecenter Aars

Onsdag, 05/05/2010 08:47

AARS: Vejret var med Aars Stumpemarked og Veteranudstilling, der blev afviklet i Kultur- og Messecenter Aars i weekenden.
- Vi vurderer, at der har været et sted mellem 300 og 500 gæster flere end der plejer, siger Palle Andersen, Aars Stumpemarked og Veteranudstilling.
Træt efter en hård weekend erklærer han sig rigtig godt tilfreds med lørdagens marked. Med de cirka 500 ekstra gæster når besøgstallet op på 3000, og det er tæt på den mængde arrangementet kan bære.
Ikke alene arrangørerne var tilfredse, også gæsterne og de fleste standejere oplevede lørdagens marked på den positive måde.
Der blev solgt rigtig mange gamle knallerter. De er virkelig populære i øjeblikket.
De gamle biler blev også handlet, og der blev kigget grundigt i de mange kasser, trailere og skuffer med stumper.
”Folk ved hvad de mangler, og det er præcis det de kigger efter”, lød det fra flere af standene.
Der var også mulighed for et par ”impulskøb”. Det kunne være en ny hjelm eller en ny læderjakke til de kølige dage på motorcyklen.
Nogle steder var der også lidt ekstra for samlerene. Der var gammelt legetøj, med klart fokus på gamle biler, og gamle bøger, hvor bøger om biler udgjorde langt hovedparten.
Som vanligt, så var de almindelige kræmmere ikke inviteret med på markedet. Der er stadig fuld fokus på, at det kun skal handle om motorcykler, knallerter, biler og tilbehør til den slags.
- Vi er meget tilfredse med udfaldet af årets marked, og igen fik vi en fantastisk behandling af personalet i messecentret, fastslår Palle Andersen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"