2700 overværede årets friluftspil i Rævemosen

Onsdag, 11/08/2010 09:59

Spillets formand tilfreds med balance i regnskabet

AARS: Med et besøgstal på ca. 2700 er der kun grund til at være tilfreds med publikumsinteressen, siger formanden for Gundestrupspillet, Jørgen Justesen, Blære.
Lørdag blev der sat punktum for årets opførelser i Rævemosen ved Aars af forestillingen ”Rakkere og Rænker”, skrevet af sognepræst Troels Laursen og iscenesat af den professionelle instruktør Martin Schwab.
Gundestrupspillet var frit bygget op efter Gudrun Gregersens roman ”Kommen af skarnsfolk” fra 1944 og udvidet med detaljer fra Johannes V. Jensens fortælling ”Ane og Koen”.
- Det var en god og interessant forestilling som vi har fået mange positive tilkendegivelser for af publikum, siger Jørgen Justesen.
Og publikum kom langvejs fra. Der blev solgt billetter til bl. a. folk i Vojens, Hjørring, Hadsund og Ollerup. Man var heldig med vejret - kun på premiereaftenen gav det regn, men publikum havde garderet sig med regntøj, og aktørerne tog oplevelsen med sindsro.
Fondsforeningens formand har endnu ikke helt overblik over udgifterne, men  vurderer, at der bliver balance, måske endda et lille overskud.
- Balance er det vigtigste, siger han og tror på, at der igen om to år skal opføres et friluftsspil i Rævemosen. Nu skal vi lige ”have luft” efter årets strabadser, men til efteråret tager vi stilling til fremtiden - det kan så blive det 10. Gundestrupspil, siger Jørgen Justesen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"