25 års jubilæum i Jutlander Bank

Af Torsten Hansen, Torsdag, 28/01/2021 08:37

Kredit- og vicedirektør Allan Holbæk Thomsen, Støvring, kan mandag den 1. februar fejre 25 års jubilæum i Jutlander Bank.

Den 53-årige jubilar er landmandssøn fra Præstbro i Vendsyssel. Opvæksten på familiens gård var med til at vække hans interesse for selvstændigt erhvervsdrivendes vilkår, hvilket kom til at præge retningen for hans karriere.

I 1985 blev Allan H. Thomsen som 17-årig ansat som elev i Dronninglund Sparekasse, der skulle blive hans arbejdsplads de næste godt 10 år. Ret hurtigt kom han til at arbejde med sparekassens erhvervs- og landbrugskunder, og senere blev han udnævnt til fuldmægtig og souschef i sparekassens erhvervsafdeling.

Rygterne om den talentfulde rådgiver nordenfjords var i 1995 nået til Sparekassen Himmerland i Aars, der netop havde købt den selvstændige, men skrantende Als Sparekasse i Østhimmerland, hvor man nu manglede en afdelingsbestyrer. Allan H. Thomsen blev inviteret til en samtale om stillingen, hvilket resulterede i, at han 1. februar 1996 flyttede fra Dronninglund til Als for at overtage ledelsen af den lokale sparekasseafdeling og dens 11 medarbejdere.

Fire år senere var afdelingen i Als i god gænge, og Allan H. Thomsen blev hentet til sparekassens erhvervs- og landbrugsafdeling ved hovedkontoret i Aars og kort efter udnævnt til souschef. I 2005 blev han udnævnt til erhvervskundechef og i 2008 til underdirektør.

Jobbet blev suppleret med relevant uddannelse, og i 2004 bestod han Finanssektorens Master i Ledelse.

I 2011 skiftede Allan H. Thomsen fra sparekassens erhvervskundeafdeling til kreditafdelingen som kreditchef. Da Sparekassen Himmerland i 2014 fusionerede med Sparekassen Hobro og blev til Jutlander Bank, fik han titel af kredit- og vicedirektør med ansvar for den fusionerede kreditafdeling.

Selv om Allans arbejdsuge sjældent holdes nede på 37 timer, er jubilaren også særdeles aktiv i sin fritid. 2-3 gange om ugen løber han en tur, og han er medlem af Rold Skov Orienteringsklub.

- Jeg er ikke god til at finde vej, men det er min bedre halvdel, Mette, forklarer han.

De to går også gerne lange traveture sammen i naturen nær bopælen eller ved parrets sommerhus ved Hvalpsund.

Allan H. Thomsen er medlem af bestyrelsen for Nordjysk Agrocenter A/S og har tidligere været medlem af bestyrelsen for handelsstandsforeningen i Aars.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"