16-årig pige påkørt: Er blevet afhørt

Af Ture Damtoft, Onsdag, 06/11/2019 09:19

Politiet efterlyser fortsat flugtbilist fra hændelse i Løgstør

Pige påkørt: Er blevet afhørt

Politiet efterlyser fortsat flugtbilist

VESTHIMMERLAND: Den 16-årige pige, der i mandags muligvis blev påkørt med vilje i Løgstør er nu blevet afhøret af politiet, der er kommet med mere præcise oplysninger.

Pigen var på vej mod rutebilstationen og kom gående ad Bredgade. Ved krydset mellem Bredgade og Dragsdalvej stopper hun op for en bil, der holder ved hajtænder.

- Bilisten vinker hende frem som i, "gå du bare over med dig". Det gør hun så, og bilisten kører så frem og rammer hende, fortæller en talsmand ved politiet om øjeblikket, hvor det gik galt.

Den 16-årige pige blev tilset af en vagtlæge men har ikke pådraget sig varige fysiske mén, selvom hun fik nogle knubs og fortsat har smerter.

- Hun er stadig chokeret, men det er ikke så mærkeligt, når det er en 16-årig pige, siger politiet.

De afhørte pigen yderligere i går torsdag, 7. november, og hun kom med lidt yderligere informationer.

Det var en personbil på hvide plader, den var muligvis mørkerød og af ældre årgang. Føreren var en mand i 30-40 års alderen med lys hud og dansk udseende.

Piger er også dansker, så der er ikke tale om en såkaldt 'hate-crime'.

Politiet spekulerer i tre muligheder. Føreren var muligvis påvirket af 'et eller andet', der var en misforståelse mellem de to parter eller han påkørte pigen forsætligt.

Bilen har muligvis en skade på en af forskærmene, og har man oplysninger, der kan føre til føreren, skal man kontakte politiet på 114.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"