”Blå hus” i Aars i spil til AaBs håndsrækning

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 17/07/2019 07:33

AARS: Tre kandidater er i finalen om fodboldklubben AaBs pris ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”. En af kandidaterne er Barnets Blå Hus i Aars hvor der arbejdes for udsatte børn i hele Vesthimmerland. De øvrige kandidater er ”Børns Voksenvenner og udviklingsværkstedet Ret & Godt” i Aalborg. Prisen uddeles til efteråret.

”Hele Nordjyllands Håndsrækning” har siden 2015 været doneret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden støttet op om initiativet, så parterne sammen kan donere to kroner pr. tilskuer til alle Superliga-hjemmekampe i Aalborg Portland Park. 

Prisen kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget andet, men formålet må ikke have kommerciel eller politisk karakter.

Prisvinderen skal have adresse i Region Nordjylland. 

Et udvalg bestående af formanden for AaB Support Club, Lars Simoni, AaB-anfører Lucas Andersen, bankdirektør i Spar Nord, John Lundsgaard, formand for Spar Nord Fonden, Michael Slavensky Dahl, kommunikationschef i AaB, Brian Andersen og Per Andersen, formand hos Skyggebørn, som var den seneste modtager af prisen, har netop gennemgået og vurderet de indkomne ansøgninger til 2019-uddelingen.

Hos Barnets Blå Hus i Vesthimmerland er den primære målgruppe børn i alderen 0 - 13 år, som er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

Barnets Blå Hus har fysisk hjemsted på Banegaardsvej i Aars. Her arbejdes der på at styrke børnenes modstandsdygtighed og evne til at tage vare på sig selv i den problematiske situation, de typisk befinder sig i.

Den primære indsats er rettet mod børnene, men indsatser hvor forældrene er involveret, er en integreret del af husets arbejde.

Barnets Blå Hus har et ønske om at kunne holde åbent fire gange om ugen, men det er der ikke økonomi til i øjeblikket.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"