Årets fighter, træner og frivillige kåret i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 20/02/2019 08:05

SVØMNING: På Aars Svømmeklubs generalforsamling modtog to af medlemmerne særlig hæder.

Prisen for ”Årets Fighter”, der gives for vilje og engagement, blev tildelt Bente Hvass Christensen for hendes ildhu og energi.

Hun er altid klar, træner flere gange om ugen og hjælper med at hente rekvisitter til øvelserne i bassinet.

- Godt gået Bente, vi er meget glade for, at du vælger at tilbringe så meget tid i Aars Svømmeklub.

Tillykke med prisen, du er en sand fighter, sagde formand Jimmy Krøier Sørensen om ”Årets Fighter”. ”Årets Træner” blev Joan Sørensen, der selv blev hjulpet over sin vandskræk. Nu er hun træner på vandtilvænningshold i både Aars og Farsø, og det var på hendes eget initiativ.

- Så vidt jeg husker, startede du omkring 2010, og her må vi sige på bar bund.

Du brød dig faktisk ikke rigtigt om det der svømning, men nu ville du lære det. Så deltog du i vandskræk undervisning i nogle år, og du fik ret hurtigt både mod på det og fat i teknikken.

Holdet lukkede, og du sprang videre på et øvet hold men kom da så i tanke om, at du godt selv kunne undervise i, hvad vi nu kalder vandtilvænning - og det med stor succes, sagde Jimmy Krøier Sørensen om årets træner.

For første gang uddelte klubben en pris til ”Årets Frivillige”. Den gik til Bo Falch, der igennem mange år har hjulpet, hvor han kunne i klubben. Og gejsten er helt intakt.

- Han går efter at blive overdommer, så han kan være på alle pladser og hjælpe så meget som muligt, sagde Jimmy Krøier Sørensen om Bo Falch.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"