Åbner for kunst i Gatten

Af Ture Damtoft, Onsdag, 24/03/2021 07:00

GATTEN: Lørdag 27. marts er der igen åbent i Galleri Himmerland.

Galleri Himmerland har valgt at fortsætte linjen med temaudstillinger efter succes med det i 2020.

I år er forårstemaet dis-harmoni, som er valgt apropos situationen mange mennesker befinder sig i efter et år i corona-pandemiens tegn.

- Det kan være svært at bevare harmonien i en tilværelse, som for de flestes vedkommende har betydet voldsomme forandringer. Ti af galleriets kunstnere har taget udfordringen op, og skabt spændende kunstværker ud fra deres fortolkning af temaet, siger indehaver Carina Österman.

For at skabe ny dynamik og vise et større udvalg af kunstarter i udstillingen, præsenterer Galleri Himmerland syv nye kunstnere til denne sæson - fire kunstmalere, to bronzekunstnere og en glaskunstner.

- Fælles for dem alle er, at det er anerkendte og dedikerede kunstnere med mange udstillinger bag sig i såvel ind-som udland, siger Carina Österman.

Sammen med Galleri Himmerlands øvrige 16 kunstnere, som alle har bidraget med nye spændende værker, kan publikum se frem til en interessant og varieret udstilling hvor galleriet forsøger at vise det bedste indenfor flere forskellige kunstarter.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"