”Walk the World” – et utraditionelt og spændende hjælpeprojekt

Onsdag, 02/06/2010 10:35

Soroptimist International - klubberne i Himmerland og Aalborg arrangerer en ca. syv km gåtur som led i en global vandring i kampen mod sult den 6. juni ved og omkring Gravlev Sø og Ådal med start og slut ved Gravlev Kirke i Rebild kommune.
Mennesker i alle 24 tidszoner over hele kloden går i løbet af 24 timer for at markere, at sult blandt børn ikke er barmhjertigt og for at yde økonomisk støtte til mad til børn, der lider af sult og underernæring.  
Begivenheden er årligt tilbagevendende. Deltagere er ambassadører mod sult, almindelige mennesker, sportsfolk, politikere, FN og andre organisationer samt kolleger, venner og familie. I år sætter Soroptimistklubberne  i Aalborg og Himmerland sætter fokus på begivenheden i den dejlige natur i Rebild området med opbakning fra  borgmester Anny Winther, idet hun vil åbne ”walken” og vandre de syv kilometer sammen med glade mennesker i den enestående natur ved Gravlev sø.
Det er World Food Programme (WFP), Transportvirksomheden (TNT) og Soroptimist International der i 2010 er gået sammen om programmet i Danmark. De danske Soroptimister får befolkningen med og vandrer blandt andet i Rebild, Ribe, Kolding, Vejle, Kalundborg, Vissenbjerg – i alt 23 steder i landet.
Donationer går via Soroptimist International til skolebespisning i Tanzania.
Soroptimisterne vil gøre deres til, at det bliver en særlig oplevelse, så mød op, få god motion og inspiration fra den smukke natur i området omkring Gravlev Sø og Ådal.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"