»Ondt i Bolden« – mer' end til tømmermænd

Fredag, 02/07/2010 17:30

Navnet »Café Ondt I Bolden« leder tankerne hen mod tømmermænd, men Café Ondt i Bolden er meget mere end blot kvalme og dulmende hovedpine.
Da Nibe Festival i år falder sammen med Verdensmesterskaberne i fodbold, vises der kampe på storskærm. Her kan man nyde en kold reparationsbajer, mens fodboldstemningen raser over publikum.
Inden fodbolden rammer det hyggelige telt er der også andre måder man kan underholdes på. Først på eftermiddagen er der stand-up komik. Blandt publikum stødte vi på den fodboldglade festivalgænger Henning Høygaard.
Henning synes, at Café Ondt I Bolden er det perfekte sted, når musikken bliver for høj og når promillen skal ud af kroppen igen. Henning siger: ”Stedet er jo lige frem episk!”
Hennings bedste oplevelse under årets Nibe Festival var da Kim Larsen spillede onsdag aften på Stor Scene. Henning sagde at det var et godt show, og at det var herligt med de mange kendte sange.
Henning har ikke langt til Café Ondt I Bolden idet han bor på Nibe Festivals Camp, der ikke ligger længere væk end et stenkast fra Café Ondt I Bolden.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"