Jubi-Land: Aars igen fyldt af legende børn

Af Ture Damtoft, Onsdag, 16/10/2024 09:30

AARS: Efterårsferien er for flere og flere børn og forældre lig med et besøg i Messecenter Vesthimmerland i Aars og en eller to dage med Jubi Land.

Det største legeland med masser af hoppeborge, high-jumpers, kæphesteridning, rodeotyre, indendørs fodbold og meget meget mere fordelt over de tre haller, hvor forældre og bedsteforældre kan sidder og slappe af ved bordene, hvis energien ikke helt matcher børnenes.

Men så er der frivillige hjælpere fra Aars Petanqueklub og rejseholdet i Aars Idrætsklub til at passe på dem, der har brug for det.

- Det passer egentlig sig selv i hallerne takket være vores mange dejlige frivillige. Og så er børnene generelt også gode til at passe på hinanden og finde ud af at lege sammen, siger eventkoordinator Morten Lyngby.

Den første times tid både tirsdag og onsdag er der lidt kø for at komme ind, men enten smiler alle, eller også er der lidt utålmodig trippen hos børnene for endelig at komme ind i et legeland, hvor der er så mange ting at lege med og så mange legekammerater. Det er succesen på opskriften sammen med flere og flere tilbud.- Vi vil gerne skille os lidt ud fra andre legelande, så vi skal have mere end langt de fleste, og vi har jo plads til det. Besøgstallet er steget lidt hvert gang, og jeg tænker, vi kommer op på 2500-3000 besøgende i denne uge, siger Morten Lyngby.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"