Nyt til elbiler i Aars

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 15/10/2024 13:01

AARS: Salget af elbiler stiger fortsat, og nu har bilister i Aars fået et par muligheder mere for at lade op siden fredag.

Det er energiselskabet OK, der har sat ladestanderen op på ved tankanlægget og bilvasken ved Vestre Boulevard på den grund, som bilforhandler Klaus Buus ejer.

- Jeg stod og snakkede med en fra OK og dem, som skulle udføre arbejdet, og vi blev hurtigt enige om, at vi ligeså godt kunne komme igang, så der er ikke gået mere end nogle uger, fra vi sagde ja, til anlægget er kommet op, siger Klaus Buus.

Han har fået kommentarer fra ejere af elbiler om, at man da lader op derhjemme, så hvorfor skulle der være brug for nye ladestandere?

- En lynlader er jo for dem, som skal længere væk, og der kommer jo også besøgende til Aars. Jeg var lige derovre i lørdags for at lade op, og på kun en time havde jeg 100 pct. igen. Samtidig kunne jeg se, der var lidt kø til bilvasken, to der støvsugede, en der tankede og så mig, der lynladede, så nu kan vi tilbyde det hele samme sted, siger Klaus Buus.

Indtil videre er der to lynladere, men der er planer om at sætte to mere op indenfor de næste måneder.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"