Vesthimmerland holder igen grønne uger

Af Ture Damtoft, Torsdag, 19/09/2024 11:47

VESTHIMMERLAND: Under temaet "Grønne uger" vil Vesthimmerlands Kommune klæde både borgerne og virksomhederne på til at deltage aktivt i den grønne omstilling.
Programmet er ved at være klart, og første arrangement er et foredrag med Søren Vester, der i tv programmer finder på kreative og bæredygtige løsninger til hjemmet.
Han kommer bl.a. til at fortælle om sit liv som kreativ bonderøv og giver tips til, hvordan man kan begive sig ud på sin egen bæredygtige rejse.

- Det ene aspekt af grønne uger er oplysning om og forståelsen af hverdagsaktiviteter, som man kan ændre for at leve lidt mere bæredygtigt, og Søren Vester kan nok give noget inspiration, siger Jakob Dyrman, formand for klimaudvalget i Vesthimmerlands Kommune.
Han åbner officielt de to Grønne uger sammen med Allan Ritter, formand for teknik- og miljøudvalget mandag,7 oktober ved åbningsarrangementet i Den Jyske Rosenpark i Aalestrup.

De følgende to uger byder på en lang rækker aktiviteter og arrangementer for borgerne og ikke mindst for virksomhederne.
- Et perspektiv for Grønne uger er for virksomhederne. At de får øjnene op for, at de har mulighed for at få hjælp fra erhverv Væksthimmerland og hos Vesthimmerlands Kommune til at få hjælp til den grønne omstilling gennem netværk og udveksling af idéer. Vores forventning til Grønne uger er en større deltagelse fra borgere og virksomheder i år, og vi kan se, flere virksomheder har budt ind og meldt sig til arrangementer. Fra klimaudvalgets side glæder vi os til at deltage igen, siger Jakob Dyrman.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"