LMO - med kontor i Aars - i kæmpe fusion

Af Ture Damtoft, Torsdag, 24/10/2019 10:47

AARS: To store rådgivningsvirksomheder inden for landbrugssektoren, LMO og Centrovice, fusionerer.

LMO har i mange år haft kontor i Aars, og det kommer til at bestå, garanterer administrerende direktor i LMO, Jan Winther.

- Jeg har ingen intention om at lukke i Aars eller andre kontorer, det er slet ikke i mine planer. Tværtimod skal vi bibeholde de kontorer og styrke den lokale forankring, siger Jan Winther.

Det er to af danmarks store rådgivningsvirksomheder i landbrugssektoren der nu fusionerer og skaber en virksomhed med 600 medarbejdere og en omsætning på 400 millioner kroner.

Dog betinget af en godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling i Centrovice på mandag otte dage, 4. november.

Fusioner betyder ofte afskedigelser pga. overlap i funktioner, men LMO vil ikke melde noget officielt ud endnu - undtaget at direktørposten fremadrettet varetages af Jan Winther.

- Vi bliver et noget større firma, og jeg vil først og fremmest tænke på at udvikle og skabe nye arbejdspladser. Men, der skal kun vøre en direktør fremadrettet, og det bliver mig, siger Jan Winther og tilføjer, at direktøren for Centrovice i den forbindelse har valgt at sige op.

Det er en tydelig indikation, vurderer Aars Avis, af en klar forventning om godkendelse af fusionen på den forestående ekstraordinære generalforsamling i Centrovice. Hvorvidt der så kommer afskedigelser, må tiden vise, men der skulle altså ikke være fare for lukning af Aars Kontoret.

LMO har i dag kontorer i Aars, Øster Vrå, Horsens, Viborg, Søften og Samsø. Centrovice har kontorer på Fyn og Sjælland.

I Vesthimmerlands Kommune er omkirng 20 pct. beskæftiget enten direkte i landbruget eller i erhverv, som servicerer landbruget.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"