Ny indehaver af Støvring Maleren

Onsdag, 20/01/2016 07:25

STØVRING: Jan Thiemer, der er uddannet i 1994 hos Bent Pedersen i Aalborg, har i årenes løb arbejdet med mange forskellige maleropgaver. Han kom i 2010 til Aarøes eftf. i Vejgård, som gik konkurs i 2013. Dagen efter konkursen startede Jan  Thiemer egen virksomhed, og har siden serviceret en bred kundeskare bestående af såvel boligforeninger og private som erhvervskunder.
Med overtagelsen af Støvring Malerforretning, vil Jan Thiemer videreføre virksomheden i samme spor som den tidligere ejer, Ferid Kljunic, og dermed et højt fagligt serviceniveau og kvalitetsarbejde.
Ved overtagelsen af Støvring Maleren har Kim Nielsen, der er udlært og har arbejdet som malersvend i firmaet, valgt at fortsætte hos Jan Thiemer og dette er man naturligvis glade for.
- Med overtagelsen af Støvring Maleren er vi nu alt i alt 6 ansatte i firmaet, hvoraf de to er mine sønner, Sune og Ronni. Sune Thiemer er til trods for sin unge alder (22 år) førstemand i firmaet, mens Ronni Thiemer er under uddannelse. Fælles for os er det, at vi sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat, der opfylder kundernes krav og forventninger, og i de tilfælde, hvor det er nødvendigt med dokumentation til myndigheder eller andre, giver vi også dette i samarbejde med leverandørerne, fortæller  fortæller Jan Thiemer.
- I det daglige sætter vi en ære i, at vores forretning skal være en god arbejdsplads, og vi har i den forbindelse et glimrende samarbejde med malerenes fagforening for at sikre et godt arbejdsmiljø, forklarer Jan Thiemer.
- Udover malerarbejdet sælger Støvring Maleren/Ferslev Malerforretning også kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen, som firmaet også bruger i det daglige arbejde. Den danskproduceret maling fra Beck & Jørgensen har fået det nordiske miljømærke Svanemærket, og det Europæiske miljømærke Blomsten - og dermed kan der leveres grøn maling i alle farver, til gavn for såvel miljøet som den enkelte kunde, fortæller Jan Thiemer.
- Hos os kan man altid få gode råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer, og ved køb af produkter er det godt at vide, at der altid er professionel og kyndig hjælp at hente, hvis dette skulle blive nødvendigt. Vi er altid klar til at hjælpe kunden i forbindelse med valg af materialer, så man kan være sikker på, at få fat i de helt rette produkter til det pågældende projekt.
- Skulle kunden i forbindelse med processen få behov for assistance til selve malerarbejdet, er vi naturligvis også villige til at give en hånd med, så man er sikker på, at opgaven udføres korrekt og med det ønskede resultat. Er der spørgsmål til vore produkter eller ønsker om råd og vejledning, er man mere end velkommen til at give os et kald.
- Som en yderligere sikkerhed for kunderne er Støvring Maleren/Ferslev Malerforretning også medlem af Danske Malermestre og der igennem en garantiordning, der sikrer kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.
- Med overtagelsen af Støvring Maleren glæder vi os til, at betjene såvel nye som gamle kunder i Støvring området med alt inden for malerarbejde, såsom inden- og udendørs malerarbejde ved såvel renovering som nybyggeri, og hvor kunden kan forvente kompetent rådgivning og medinddragelse samt et fagligt godt stykke arbejde til den aftalte tid, slutter Jan Thiemer.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"