Super Brugsen Terndrup støttede Idrætscentret

Tirsdag, 12/01/2016 12:56

TERNDRUP: Terndrup Idrætscenter er i en meget stor økonomisk udfordring på grund af ombygningen af idrætscentret, forsinkelse af byggeriet og idet Rebild kommune ikke har set velvilligt på at støtte centret med det underskud som alle de uforudsete udgifter/manglende indtægter har forårsaget.

Heldigvis står man sammen i Terndrup og hjælper hinanden. TIF´s venner har støttet Idrætscentret med et TV som vil blive sat op i lounge området og borgerforeningen har doneret en del AV udstyr. Lyngby auto donerer et beløb hver gang man får lavet service/reparationer for over 1500,- og Himmerland Alarm El og VVS donere et beløb for hver solgt alarm. Begge aftaler løber frem til 1. april.  

Super Brugsen i Terndrup støtter det lokale idrætsliv og lever virkelig op til ordene. Det ligger dem meget på sinde at man har et sundt og veldrevet idrætscenter i Terndrup by. Derfor var det også naturligt for dem at bakke op om det nye idrætscenter og Terndrup bys foreningsliv da de hørte at idrætscentret havde økonomiske problemer. I torsdags valgte de derfor at donere 10% af dagens omsætning til Terndrup Idrætscenter samtidig som de også gav 10% til kunderne i rabat. I alt blev det til en omsætning på 117.000 og dermed en check til Terndrup Idrætscenter på 11.700.

Omsætningen viser også at byen og omegnens befolkning støtter op om tiltaget. En normal torsdag i januar ligger omsætningen på godt halvdelen af hvad den gjorde denne dag og hele dagen var parkeringspladserne da også godt fyldt godt op ved Super brugsen i Terndrup. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"