To Lions-medlemmer i Aars tildelt Melvin Jones Fellowship

Torsdag, 07/01/2016 08:09

De er hædret for en ekstraordinær ugennyttig indsats

AARS: Ved Lions Club Aars´ møde lige før jul var der to medlemmer, der blev særdeles overraskede – men også glade og stolte.
Klubbens bestyrelse havde nemlig besluttet, at der denne aften skulle tildeles Melvin Jones Fellowship til ikke mindre end to af klubbens medlemmer, der hver for sig har gjort sig særdeles fortjente til denne hæder, som kun tildeles medlemmer af Lions, har har gjort en helt ekstraordinær uegennyttig indsats i klubben eller i Lions organisationen generelt for at hjælpe andre.
Anerkendelsen, Melvin Jones Fellowship, er opkaldt efter Lions organisationens stifter, Melvin Jones, og med udmærkelsen følger udover hæderen også en plakette og en donation til Lions internationale hjælpearbejde, som betales af klubben. Størrelsen på denne donation svarer til 1.000 US Dollers pr. tildeling, så det betyder således, at Lions Club Aars i forbindelse med disse udmærkelser har doneret ca. 14.000 kr til dette hjælpearbejde.
De to modtagere, Leif Thomsen og Ole Sommer, har begge været medlemmer af Lions Club Aars i en længere årrække og har begge ydet en stor indsats i såvel udvalgsarbejde og bestyrelsesarbejde, hvor de eksempelvis begge har været præsidenter i klubben, men det er mindst ligeså meget for andre dele af deres indsats, de nu er hædret med denne udmærkelse.
Leif Thomsen har gennem mange år blandt andet lagt et overordentligt stort arbejde i klubbens Loppemarkedsudvalg, hvor han også har været absolut arbejdende formand for den arbejdsgruppe, der har ombygget og istandsat klubbens loppemarkedslager kaldet ”loppehuset”. Ombygningen har betydet, at der nu både er fine faciliteter for medlemmerne i forbindelse med arbejdet i huset men også fine facilieteter der har gjort det muligt at holde loppemarkeder direkte fra ”loppehuset” udover det store årlige loppemarked i Messecenter Vesthimmerland. Leif Thomsen er desuden fast deltager på klubbens ”onsdagshold” der hver onsdag mødes i ”loppehuset” og sorterer og gennemgår de effekter, der er kommet ind i ugens løb.
Ole Sommer vil rigtigt mange i Lions-sammenhæng tænke på i forbindelse med bogen ”Barn af Himmerland”, og det er i høj grad også for indsatsen omkring denne bog, at Ole Sommer har har fået denne anerkendelse. Udover at sidde i selve det arbejdskrævende udvalg, der planlægger og udgiver ”Barn af Himmerland” med spændende historier fra Himmerland hvert andet år, er Ole Sommer også i høj grad foregangsmand, når bogen skal sælges rundt omkring for at skaffe penge til Lionsarbejdet. Han står for distributionen til medlemmer og butikker der skal sælge bøgerne, men mange vil helt sikkert også have set Ole Sommer i byen hvor han ofte har stået i butikker og solgt bogen, og hvor han således også på den måde har gjort en stor indsats og samtidig vist ”Lions flaget” i byen. Ole Sommer er desuden også ofte at finde i ”loppehuset” når tiden tillader det og når andre ting i klubben skal ordnes.
For både Leif Thomsen og Ole Sommer gælder det desuden, at de samtidig er et par særdeles gemytlige og hyggelige medlemmer af Lions Club Aars, der er med til at skabe et utrolig godt kammeratskab i klubben, hvilket var én af de ting, der også blev nævnt af klubbens præsident, Rune Toft, da han overrakte plaketterne til de to stolte medlemmer, som det synlige bevis på at de hver har fået tildelt et ”Melvin Jones Fellowship”.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"