Aars igen kommet på landkortet med juletræer

Onsdag, 14/11/2018 08:36

Aars Handelsstandsforening har oplevet lidt af en mediestorm igen i år

Af Ture Damtoft
AARS: Der er kommet fire juletræer op i Aars, og efter sidste års mediestorm er der en del, som stadig husker Danmarks Grimmeste Juletræ.
Derfor er det naturligvis også abetræet på Kirketorvet, der render med overskrifterne - selvom det kun et ét ud af fire træer, som borgere og besøgende i Aars kan nyde synet af op til jul.
Aars Avis var de første til at skrive om abetræet, inden det overhovedet var kommet op, og nu har historien bredt sig til resten af landet.
- Først var det jer, så kom de nordjyske medier og BT. I går (mandag, red.) var jeg i Aftenshowet på DR og i aften (tirsdag, red.) skal jeg i Go' Aften Danmark på TV2, og vi er jo lige startet, siger en meget tilfreds Jørgen Sørensen, koordinator for handelsstandsforeningen.
Han havde regnet med en del opmærksomhed på, hvad Aars fandt på i år.
- Vi vidste alles øjne ville være rettet mod Aars, og så fik jeg frie hænder til at finde på noget usædvanligt igen. Vi fik tilbuddet om abetræet i sommers, og så var ellers om at holde tæt. Nu står det der, og nok er der kommet et par negative kommentarer om det, men de fleste kommentarer har været positive, siger Jørgen Sørensen, der fortæller, at sjællænderne også sender god karma til juletræet og Aars.
Så historien om juletræerne i Aars fortsætter succesen med at markere byen i det ganske danske land. Og mindet om 'Danmarks Grimmeste Juletræ' hverken kan eller skal fortone sig.
- Det gav os så meget omtale for Aars, og faktisk blev det jo en omvendt succes. Nu markerer vi os igen, og al den opmærksomhed smitter nok lidt af på handelen og bosætningen i Aars, siger Jørgen Sørensen.
Nu arbejder han på, at børnene fra Lille Madsens Hus skal lave pynt til og pynte træet på tirsdag. Og selvfølgelig skal temaet være noget om aber.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"